Käyttöehdot

Nämä ehdot koskevat kaikkea sivuston keskustelu.matematiikkakilpailut.fi käyttöä. Sivustoa ylläpitää Suomen matemaattisen yhdistyksen valmennusjaos, jäljempänä Valmennusjaos. Ehtoihin sisältyy myös tietosuojaseloste ja käyttösäännöt. Nämä on hyväksyttävä, jotta sivustoa saa käyttää. Sivustoa ei ole tarkoitettu alle 13-vuotiaille eikä heidän pidä sitä käyttää.

Käyttäjätunnuksesi

Jos luot sivustolle käyttäjätunnuksen, olet vastuussa tunnuksella tehdyistä toimista. Pidä salasana turvassa ja ilmoita ylläpidolle heti, jos epäilet että joku käyttää tunnustasi oikeudetta.

Käyttäjien vastuu

Jos kirjoitat sivustolle viestejä, joissa mahdollisesti linkität johonkin materiaaliin tai muuten saatat sisältöä saataville, olet vastuussa tästä sisällöstä:

  • sisällön lataaminen ja käyttö ei loukkaa kenenkään oikeuksia, kuten tekijänoikeutta tai liikesalaisuuksia
  • kenelläkään muulla (kuten työnantajallasi) ei ole tekijänoikeutta (tai vastaavaa oikeutta) sisältöösi, tai jos on, olet saanut luvan lähettää sisällön sivustolle
  • sisältö ei sisällä viruksia, haittaohjelmia tai vastaavaa haitallista sisältöä
  • sisältö ei ole roskapostia, satunnaista tai koneellisesti massatuotettua, epäeettistä tai ei-toivottua kaupallista sisältöä, henkilötietojen kalasteluyrityksiä tai millään tapaa laitonta
  • sisältö ei ole pornograafista, ei sisällä uhkauksia tai kehotuksia väkivaltaan tai muuhun laittomaan toimintaan
  • et esitä jotakuta muuta kuin olet.

Valmennusjaos voi poistaa sisällön, joka vaikuttaa sen mielestä rikkovan käyttöehtoja tai olevan muuten sivustolle sopimatonta. Tällaisen sisällön lähettäjän käyttäjätunnus voidaan sulkea.

Sisällön lisensointi

Käyttäjät antavat kirjoituksiinsa käyttöoikeuden CC BY-NC-SA 4.0 -lisenssin mukaisesti.

Ole varovainen

Valmennusjaos ei voi ennakkotarkastaa sivustolle lähetettyä materiaalia eikä siten ota siitä vastuuta. Huolehdi omasta tietoturvastasi, koska on mahdollista että joku lähettää sivustolle linkin haittaohjelmiin. On myös mahdollista, että joku kirjoittaa sivustolle kunnianloukkauksia, tekijänoikeuksia loukkaavaa materiaalia tai muuta laitonta. Pyydämme ilmoittamaan näistä ylläpidolle joko liputtamalla viesti tai lähettämällä tieto muulla tavoin. Pyrimme poistamaan asiattomat viestit, mutta koska sivustoa ylläpidetään harrastusvoimin, emme voi luvata välitöntä reagointia.

Ylläpidon ja valvojien vastuuvapaus

Palsta on toteutettu harrastajavoimin. Valmennusjaos tai kukaan muukaan ei takaa palvelun käytettävyyttä. Jos esimerkiksi kirjoitat oikein hyvän tekstin, suosittelemme että otat siitä itsellesi kopion siltä varalta, että keskustelupalsta katoaa joskus netistä.